Detail programu

PIXIE CREW

POPIS PROGRAMU

PIXIE CREW je český výrobce kreativních školních batohů, aktovek, tašek přes rameno, penálů, pouzder, poznámkových bloků a další školních potřeb s historií sahající až do roku 2015. V eshopu však najdete i módní doplňky, peněženky či silikonové náramky nejen pro školáky. Přidanou hodnotou výrobků PIXIE CREW je silikonová deska s pixely, jež umožňují tvorbu vlastních pixelartových motivů přímo na batohu nebo penálu. Barevné (24 barev), písmenkové a znakové pixely lze opakovaně umisťovat na silikonovou desku a vyměňovat – tím se tvoří tvary nebo obrázky v duchu pixel artu. Nově jsou k dispozici i tematické multipixely. Patentovaný systém drží pixely na desce pevně, aniž by z ní padaly.



Děti rozvíjí svou kreativitu, fantazii, jemnou motoriku a další schopnosti a dovednosti. Mohou se inspirovat nebo pochlubit svou tvorbou v galerii výtvorů na webu www.pixiecrewgallery.com. Skládání si mohou nanečisto zkusit v online editoru na stránce www.pixiecreweditor.com.



PODMÍNKY PROGRAMU:

- cookies je 30 dní

- affiliate publisherovi náleží provize 5 % za konečnou objednávku



ZAKÁZANÉ ZDROJE TRAFFICU

- weby a aplikace s ilegálním obsahem, nebo obsahem porušujícím duševní vlastnictví

- zákaz biddování v PPC na brand PIXIE CREW, UPIXEL, PIXELBAGS, UANYI



VÝHODY PROPAGACE

- veřejně dostupný produktový feed (feedy na míru na vyžádání)

- výrobce, česká značka a zcela unikátní produkty pro děti

- aktivní přístup značky k affiliate programu a partnerů, manažer přímo z firmy

- průměrná hodnota objednávky bez DPH a dopravy je letos 909 Kč (tj. průměrná provize může být zhruba 46 Kč)

- cílová skupina jsou především matky a rodiče školáků / předškoláků, která za děti ráda utrátí a existuje na ni na českém internetu spousta obsahu, který lze touto formou monetizovat